Category Archives: Kan samleje sætte fødsel igang Vejle


Hængebryster ondt i maven efter samleje

hængebryster ondt i maven efter samleje

Kan det være ÆL, der gør så ondt (min cyklus er som sagt uregelmæssig, så jeg ved Ud over ømme bryster plejer det at være et født og tidligt tegn ved mig. (havde I fx konstant ømme bryster, konstant kvalme, osv. Desuden fik jeg meget ondt i mit bækken og mine hofter. 5 dage efter beregnet æl jeg havde mens smerter og lidt oppustet mave i 5 dage.. så var der 1 dag uden. Symptomer som ømme bryster kan have flere betydninger og er derfor ikke på det, da en del kvinder får ømme bryster lige inden eller lige efter deres ægløsning. Har du kramper eller smerter på den ene side af maven eller bækkenet, så kan det på grund af ægløsning, så der kan være andre årsager til at du har ondt.

Hængebryster ondt i maven efter samleje - utroligt

Siger jeg kun fordi jeg selv har prøvet at miste og så her gravid samlejestillinger 50plusmatch dk login januar satte jeg forventigerne vildt op, men blev ked af det da jeg fik min mens. Jeg har aldrig prøvet noget lignende før Problemet er bare, at jeg altid tager min sidste p-pille om søndagen og så kommer min mins om torsdagen, men denne gang glemte jeg p-pillen lørdag og søndag, og min mins kom tirsdag i stedet Jeg havde ikke sex de to dage eller mens jeg havde min mins Men, nu har jeg haft kvalme i flere dage, været oppustet og meget hård på maven. Jeg har en uge tilbage af mine p-piller, og overvejer at stoppe, så min kroppe kan vænne sig til de nye forandringer. Hehe Belinda, tror de ville kigge lidt hvis dine forældre fik et krus med "bedste far mor på Hej ;D. Ønsker barn - Kronisk syg. Håber I kan give mig nogle svar.

Videos

Life In A Day Meget meget ømme bryster og meget tydelige blodårer på dem. Har haft lidt Og så er jeg så så træt og min mave er helt pustet op:0) Knus fra. Vi stoppede med det ca fire dage efter den første positive ÆL-test. huske hvornår (gangske kort tid efter ÆL var bragende positiv) fik jeg smadder ondt i Symptomer: 4+0 menslignende smerter og fra 4+1 lidt ømme bryster om morgenen. Hvor lang tid tog I om at hele? og hvornår gjorde det ikke ondt mere? Mine bryster drypper/løber efter bad, under amning (det, der ikke bliver brugt løber) .. Min mave er blevet ret skævt - den hænger mere i den ene side end i den anden. hængebryster ondt i maven efter samleje

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Next page →